HomeBlogEchte betrokkenheid levert op!

Echte betrokkenheid levert op!

Echte betrokkenheid levert op!

Betrokkenheid en het echte gesprek in de praktijk.

Wij hadden afgelopen donderdag een gesprek met 2 ketenpartijen uit de Foodservice waarbij, noem het toeval, de betrokkenheid van hun leveranciers en hun accountmanagers ter sprake kwam.

Ze beamen beiden “Betrokken mensen maken het verschil”.

Ze ervaren echter dat nog geen 5% van hun leveranciers die betrokkenheid laat zien. In woord en daad. Ze constateren dat de meeste leveranciers met zichzelf en haar eigen agenda bezig is. Er geen ambitie wordt geformuleerd, laat staan een NPS-doel om samen met de klant naartoe te werken. 

De vraag die rest is: Hoe komt het dat echte betrokkenheid bij klanten zo zeldzaam is en hoe keren we dat tij?

Wat weet Customore Consulting uit de praktijk?

Wil je bij jouw klanten ook het verschil maken en uitblinken dan heb je betrokken verkopers nodig die zich maximaal inleven in hun klant? We weten dat betrokken verkopers minstens 10% meer omzet halen dan niet betrokken verkopers.

Ken jij de kwaliteit van je verkoopteam en verkopers en ga jij het echte gesprek aan met je klant over hun ervaringen inzake de betrokkenheid van jouw verkopers? Doen, het loont!

Weten hoe?

Wilt u, in detail weten welke voordelen u  kunt behalen door de betrokkenheid te vergroten en wilt u ook 10% meer omzet, neem dan contact op met Matty Geertsen 06-10516021 of Marco Geertsen 06-10519173