HomeBlogWat bepaalt een goede zakenrelatie?

Wat bepaalt een goede zakenrelatie?

Wat bepaalt een goede zakenrelatie?

Wat bepaalt een goede zakenrelatie?

Hoe te zorgen voor een professionele, volwassen en wederkerige relatie?

Wat zou het fijn zijn als we de, voor ons belangrijke relaties, zouden kunnen scharen onder de noemer, professioneel, volwassen en wederkerig. Wetende dat de daarbij behorende customer experience ons méér omzet en loyaliteit opleveren.

Een dergelijke relatie begint met het stellen van vragen en blijven doorvragen. Het impliceert een niet aflatende nieuwsgierigheid naar de klant en de mensen die we daar spreken. Het spreekt voor zich dat een nieuwsgierige houding en veel vragen stellen leidt tot diepgaande kennis van de klant. Inhoudelijke kennis en kennis van de klantprocessen. Alleen dat kan leiden tot meer en meer klant specifieke oplossingen en een veel groter oplossingsrepertoire.  

We weten uit onze meer dan 3000 klant interviews dat klanten inlevingsvermogen het belangrijkste criterium vinden waarop een leverancier te beoordelen. De mate waarin we inlevingsvermogen tonen heeft alles te maken met de mate van intrinsieke nieuwsgierigheid en het stellen van heel veel vragen.

Tevens is het zo dat het hebben van nieuwsgierig personeel dat veel vragen stelt, een organisatie doet groeien.  In- en extern.

Nieuwsgierig geworden?  

Praat eens met Matty Geertsen 06-10516021 of Marco Geertsen 06-10519173.