HomeBlogWat zegt Bonduelle over hun streven naar Custom...

Wat zegt Bonduelle over hun streven naar Customer Excellence

Wat zegt Bonduelle over hun streven naar Customer Excellence

De start is bij de klant!

Daar waar groente haar plaats op ons bord heeft heroverd, was het aan Bonduelle om hier haar voordeel mee te gaan doen richting de klant. Erwin Cools, directeur sales en marketing foodservice Benelux van Bonduelle, kijkt samen met ons terug op zijn deelname aan de Foodservice Benchmark afgelopen jaar.

0-Meting

Na een aantal grote interne ontwikkelingen en vorming van een nieuw Benelux team, was de tijd daar om te kijken hoe deze ontwikkelingen bij de klant juist te laten landen. De Foodservice Benchmark van Customore leek hiervoor de ideale springplank – en de insteek van deelname was om een nulmeting te krijgen.

Terugblikkend op de verkregen resultaten geeft Erwin Cools aan:
“Het was voor ons een waardevolle nulmeting. Het geeft een goed vertrekpunt voor een goede lijn richting de klant. Het geeft ook goede ijkpunten om op te blijven sturen en te bewaken of we nog op die goede lijn zitten”.

Verbinding met de klant

Na het ophalen van de resultaten, zijn de medewerkers van Bonduelle in de vorm van een workshop aan de gang gegaan met de terugkoppelingen van de klant. Tijdens deze workshop, bleek vooral de vernieuwende wijze van vraagstellingen een eye-opener; Customore kiest in haar aanpak voor het stellen van ‘verbindende’ vragen: een gesprekstechniek die wederzijds respect en inlevingsvermogen versterkt en vergroot. De workshop heeft op deze manier niet alleen gezorgd voor verdieping van de onderlinge verbinding op het vlak van werkwijze en klantbenadering, maar heeft ook praktische handvatten opgeleverd:
“Het is een opening naar de klant gebleken en een opening voor het werken aan de relatie met de klant”.

Met trots kunnen wij dan ook melden dat Bonduelle de samenwerking met Customore voortzet, ook in de Retailmarkt en op de Belgische markt. Duurzaam bouwen aan relaties, dat doen wij graag!

Weten hoe? 

Wilt u dezelfde resultaten als Bonduelle, neem dan contact op met Matty Geertsen 06-10516021 of Marco Geertsen 06-10519173