HomeBlogWat zijn jouw goede voornemens om de beste verk...

Wat zijn jouw goede voornemens om de beste verkoper te worden?

Wat zijn jouw goede voornemens om de beste verkoper te worden?

Wat zijn jouw goede voornemens om de beste verkoper te worden?

Wij beginnen elk nieuw jaar vaak met het maken van persoonlijke goede voornemens. Denk aan; stoppen met roken, minder drinken, afvallen, meer sporten etc..

Welke goede voornemens maken we op zakelijk en met name verkoop gebied?

Zomaar een aantal goede voornemens: stoppen met zenden en veel vragen gaan stellen en echt gaan luisteren. Altijd binnen 24 uur een gespreksverslag sturen naar de klant. Alle relevante vragen durven stellen, b.v. “Wat moet ik en mijn organisatie doen om van u een rapportcijfer 9 te mogen ontvangen?”. Een concrete ambitie formuleren en deze met de klant bespreken. Alles van de klant willen weten. Weten waar de klant wakker van ligt. De regisseur worden van de ontwikkelingen bij de klant. Doorwrochte account plannen maken. Ondernemerschap tonen en de plannen uitvoeren samen met klant. Inzichten verwerven samen met de klant en elke dag een stapje effectiever en efficiënter worden.

Kortom, er is nog veel te doen en veel te groeien en dat begint vandaag. Want, wat is het een enorme beloning en voldoening als je ook daadwerkelijk een 9 krijgt van je klant. Have fun!

Hoe goede voornemens jouw, de klant en je organisatie verder helpen groeien?

Praat eens met Matty Geertsen 06-10516021 of Marco Geertsen 06-10519173.