HomeBlogWie is de keten regisseur?

Wie is de keten regisseur?

Wie is de keten regisseur?

Wie is de keten regisseur?

Snappen we de gehele keten en haar dynamieken?

Ik las vandaag het interview met Dries Bögels van de Sligro. Hierin lees ik dat Sligro de rol van data gedreven keten regisseur in Foodservice ambieert. Tegelijkertijd een sociaal hart wil zijn voor Foodprofessionals. Met het woord hart zet Sligro zichzelf in het centrum van de keten, volgens mij?

Wat betekent deze ambitie van Sligro voor de leveranciers van Foodservice?

Algemener gesteld; Hoe goed kennen wij, als onderdeel van een keten, alle andere  ketenpartijen; hun rol, hun ambitie en hun plannen om er te komen?

Het woord regisseur gebruik ik ook vaak als het gaat om de rol van de accountmanager om de klant in ontwikkeling te brengen. Om ervoor te zorgen dat wij bij de klant harder groeien dan zijn autonome groei. Daarbij is keten kennis onontbeerlijk. Allereerst om onze klanten te snappen (begrijpen om begrepen te worden). Ten tweede om onze eigen rol goed te kunnen bepalen. We zullen als accountmanager moeten weten waar en welke toegevoegde waarde wordt geleverd in elke stap van de keten. Hoe de marge- verdeling en balans eruit ziet. Wie de belangrijke partijen zijn per stap in de keten en waarom?   

Weten hoe professionele klant regie jou aan resultaat helpt?

Praat eens met Matty Geertsen 06-10516021 of Marco Geertsen 06-10519173.