HomeOver CustomoreMarco Geertsen

Marco Geertsen

Expertise:

Ik heb, samen met mijn broer Matty, in 2006 Customore Consulting opgericht. Vanuit de volle overtuiging en ervaring, dat de focus op klantgerichtheid de meest succesvolle bedrijven oplevert, wat betreft omzet en winstgevendheid.  Dat het realiseren van een hoge NPS score niet alleen meer het domein van de account- en marketingmanager is. Een unieke Customer Experience wordt immers door het hele bedrijf geleverd.

Vanuit mijn expertise (Lean, Agile/Scrum) als bedrijfskundige in het optimaliseren van integrale processen, weet ik wat er voor nodig is, om de processen, organisaties en mensen zo te veranderen dat de customer journey sterk verbetert en hoe de klant een bijzondere Customer Experience kan ervaren.

Ervaring:

Ik heb jarenlange ervaring bij productiebedrijven en zakelijke dienstverleners in verschillende rollen. Als directielid, programmamanager en verandermanager.

Al deze ervaringen kan ik uitstekend inzetten om bedrijven te veranderen naar het volgende niveau van klantgerichtheid. Waarbij het behalen van een hoge NPS score geen uitzondering is en het behalen van een substantiële additionele groei ook niet.

Denk hierbij aan Customer Experience programma’s, Customer Journey en Customer Excellence programma’s.

Marco Geertsen